Over ons

Welkom bij Dorrestijn Buiteninrichting, Infrastructuur & Waterbouwwerken

In 2014 starten Gerco Dorrestijn zijn eigen bedrijf in de grond-weg-waterbouw in Kamerik. Een organisatie die gespeciliseerd is in het totaalconcept als het gaat om Buiteninrichting, Infrastructuur & Waterbouw.

Dorrestijn Buiteninrichting werkt resultaat gericht.

Wij hanteren een no – nonsense mentaliteit, daardoor hebben wij een naam opgebouwd als een betrouwbare, zakelijke partner voor veel bedrijven en particulieren door heel Nederland op het gebied van  Buiteninrichting, Infrastructuur & Waterbouwwerken.

Vandaag de dag,  zijn we een veelzijdig en allround grond-weg-waterbouw bedrijf, en werken we met een hecht en kundig team, vol enthousiasme en werkplezier. We doen het met z’n alle en de teamspirit is volop aanwezig, zodat er optimaal resultaat wordt behaald!


“Voordat ik de keuze maakte om een eigen bedrijf te starten, heb ik jarenlange ervaring opgedaan bij Gebr. van Breda te Geldermalsen(wegenbouw en GWW bedrijf) waar ik ook de opleiding tot stratenmaker heb gevolgd en afgerond. Nadat ik hier reeds vele jaren met veel plezier heb gewerkt, was het tijd voor een andere uitdaging. Vervolgens ben ik terecht gekomen bij Slootweg beschoeiingen waar ik ook met veel plezier heb gewerkt tot 2014.”

 

– Gerco Dorrestijn, eigenaar

 

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Voor meer informatie, vragen of een vrijblijvende offerte kunt u ons bereiken door hier te klikken

Of kunt u ons bellen op: 06 – 21 37 46 09

Het team Dorrestijn Buiteninrichting, Infrastructuur & Waterbouwwerken staat vol enthousiasme graag voor u klaar

Met ons hechte en solide team kunnen wij de continuïteit van onze werkzaamheden garanderen en zijn wij zeer betrouwbaar, vakkundig en flexibel in het uitvoeren van kleine tot zeer omvangrijke projecten.

Dorrestijn Buiteninrichting & Infrastructuur levert ‘ Buiteninrichting ‘ op maat, uitgevoerd met vakmanschap door vakmensen met praktische en theoretische ervaring. Samen met mijn vrouw die alle administratie beheert, onze vaste medewerkers in loondienst en vaste zzpers zijn wij dagelijks bezig om wensen te realiseren die voor onze opdrachtgevers/klanten centraal staan.

Dorrestijn Buiteninrichting, Infrastructuur & Waterbouwwerken voor betrouwbaarheid en kwaliteit in de Grond – weg – waterbouw.

Ons team

Gerco DorrestijnEigenaar

Tineke Dorrestijn - van der WiltAdministratief medewerkster

GerritBestrating, Tuinaanleg & Waterbouw

DzemilBestrating, Infra & Tuinaanleg

MarcoWaterbouw

PatrickWaterbouw

ErikVaste zzp'er Infra & Waterbouw

BjornVaste zzp'er Infra & Waterbouw

GerraldVaste zzp'er Infra & tuinaanleg

RubenVaste zzp'er Infra & Waterbouw